Operasyona Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 3 bin 480 personel katılıyor. Operasyonla ilgili son dakika ayrıntıları gelmeye devam ediyor... Operasyona ait fotoğraflar da yayınlandı.

3 bin 480 personel katılıyor! 

Kıran 8 Operasyonu başladı! İçişleri Bakanlığı, 3 bin 480 personelin katıldığı ve Bitlis-Siirt illerinde Kıran 8 operasyonunun başlatıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı: Bitlis-Siirt illerinde 'Kıran 8 Sehi Ormanları' operasyonu başlatıldı. Operasyona Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 3 bin 480 personel katılıyor.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bahse konu operasyonda Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığında görevli Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucuları timlerinden oluşan 3 bin 480 personelden oluşan 232 operasyonel timin görev aldığı bildirildi.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Kıran Operasyonları'nın kararlı bir şekilde başarı ile devam ettiği vurgulandı.

'Kıran 8 Operasyonu' 3 bin 480 personelin katılımıyla başlatıldı
 
Editör: TE Bilisim