Siirt Valiliği, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) koordinasyonunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları, evden çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlar için seferber oldu.

Siirt Merkez İnönü Mahallesinde ikamet eden ve tek başına yaşayan Haci Erkarslan (75) adlı vatandaşımızın 112 arayarak ihtiyaç sahibi olduğunu belirtmesi üzerine Siirt Valiliği Vefa Destek Gurupları Haci Erkaslan’ı konutunda ziyaret ederek, ihtiyaçlarını giderdi.

Uygulamadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Haci Erkaslan adlı vatandaşımız yaptığı konuşmada; “Hoş geldiniz, safa geldiniz. Ben Devletime Kurban olayım. Ne kadar devletimizden memnunsak, Yüce Rabim de memnundur. Fakiri besleyen, askeri besleyen devleti besleyen Türkiye Cumhuriyetine canım feda olsun Allah yardımcınız olsun.” Dedi.

Daha sonra Afet evlerde ikamet eden Mehmet Bakır (67) adlı vatandaşımız 155 polis hattını arayarak, Siirt Büryanı ve Meyve talebinde bulunması üzerine harekete geçen Vefa Destek gurubu vatandaşlın ihtiyaçlarını market ve Büryan Salonundan karşılayarak, konutunda kendisine teslim etti.

Mehmet Bakır (67) adlı vatandaşımızda yaptığı konuşmada devletin aldığı tedbirlere uyduklarını, Büryan kebabı istediğini kendisine hemen ulaştırıldığını belirterek, teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim