Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 

Özellikleri :

 Yalova İl, Merkez İlçe, 2296 Ada, 9 Parsel, BAHÇELİEVLER Mahalle Emirbayırı Mevkii, -/1/-/3 Nolu Bağımsız Bölüm tam hissesi borçlu adına kayıtlıdır. Bağımsız bölümün kapısının kapalı olduğu için içerisi gezilememiştir. Gayrimenkulün çevresinde yapılan araştırmalar neticesinde ve Yalova Belediye Başkanlığında bulunan ruhsal onaylı mimari proje ve eklerine göre değerlemesi yapılacaktır. Taşınmazın 13.10.2015 tarih ve 320 sayı numaralı Yapı ruhsatını almış olduğu tespit edilmiştir. 

Taşınmaz yaklaşık olarak 5 yaşında olup, yaşına ve kullanımına bağlı olarak ortalama %5 oranında yıpranma / amortisman payına sahiptir. Taşınmazın yeni bina sınıfında olduğu, giriş kapısının çelik kapı olduğu ve ısınma sisteminin doğalgaz kombi olduğu,1. Kat 3 numaralı bağımsız bölümünün mevcut durum itibari ile tamamlanmış durumda olduğu görülmüştür. Taşınmazın Yalova Belediye Başkanlığı'nda bulunan ruhsat onaylı mimari projeleri incelendiğinde, salon/3 oda(1 odası ebeveyn banyolu)/banyo-wc/mutfak/antre bölümlerinden oluştuğu tespit edilmiş olup, brüt 115,80m2, net 95,45m2 inşaat kullanım alanına sahip olduğu tespit edilmiştir. 

Gayrimenkulün bulunduğu binanın bakımlı durumda olduğu tespit edilmiştir. Bina 17.08.1999 tarihinde meydana gelen Marmara Depreminden sonra yeni deprem yönetmeliklerine göre yapılmıştır. Taşınmaz Yalova İl Merkezinde semt pazarına, kamu kurum ve kuruluşlarına, alış veriş merkezlerine Yalova Sahil yoluna vs. Yürüme mesafesindedir. Ulaşım yolları kaliteli ve gelişmiştir. Bulunduğu bölge yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından tercih edilmektedir. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda adaylarda bulunması gereken şartlarla birlikte başvuru yeri ve şekline ilişkin detaylara da yer verildi.Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız


 

Editör: TE Bilisim