DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dün akşam bir takım programlara katılmak ve ziyaret gerçekleştirmek için Trabzon’a geldi.

Akşam saatlerinde Trabzon'a kara yolu ile gelen Ali Babacan burada şehir girişinde Trabzon il ve ilçe yönetimleri tarafından karşılandı. Babacan'a Vakfıkebir ilçesine özel bir Vakfıkebir ekmeği hediye edilirken horon ekibi kısa bir gösteri sundu. DEVA Partisi Yomra İlçe kongresi için Trabzon’a gelen Ali Babacan, dün Novotel’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Babacan, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Babacan, “DEVA Partisi kurulalı 1,5 yıl oldu. Bu sürede örgütlenme sürecini gerdik ve devam ediyoruz. 8 ay sonra seçimlere girmeye hak kazanacak teşkilat boyutuna ulaştık. Pandemi şartlarına rağmen hatta 43 ili, geçtiğimiz Kasım ayında tamamladık. Aralık ayında büyük kongremizi yaparak seçimlere girme ruhsatını cebimize koyduk. Teşkilatlanmamıza, aynı hızla devam ettik. Bugün itibariyle 81 ilimizin, 81’inde il başkanlarımız görevinin başında. Türkiye’de 973 ilçe var. Bu 973 ilçenin 650’sinde bizim İlçe başkanlarımız görevi başında. 450 ilçede de kongre sürecini tamamlamış bulunmaktayız. Büyük illeri daha sonraya bırakmıştık stratejik olarak. Haziran ayıyla beraber artık büyük illerimiz de de süreçleri başlattık. İstanbul’da ise ilk açılışımızı daha 10 gün önce yaptık.” dedi.