Sevgili okurlar; Bizler de siz gibi yeni transferler ile birlikte hocanın oyun anlayışını da katarak nasıl bir takım olduğumuzu anlamaya çalışıyoruz.
Hocaya ve de yeni oluşan takıma belli bir süre tanımamız gerektiğini düşünürsek zaten işin zorluğu orada kendini gösteriyor.
Beklemeye gerek görmeden şu tespiti yapmamız hiç de zor değil.
O da gönderdiğimiz üç futbolcunun yerine ikame edilenlerin her biri en az ikişer gömlek kötü olunca geçen yıl ki başarı hedef alınmadığı gibi olacak olan da tamamen tesadüflere bağlandı.
Böyle bir takım ilk iki maçında hakemlerin kadrine uğrayınca üçüncü maça hanesinde bir puanla çıktı. Alınacak bir galibiyet oynanacak ileriye umut veren iyi bir futbol hepimizin beklentisi idi.
İyi futbolu görmesek de birbirinden güzel attığımız üç golle alınan üç puan yüreklere su serpti.
Süper Ligin üçüncü haftasında yeni gelen takımlar dahil oynanan futbola bakılınca aldığımız üç puanın önemi kendiliğinden ortaya çıkar.
Yeni Malatyaspor vakit geçirmeden önlem almasa işinin çok zor olacağını söylemek için kâhin olmaya gerek yoktur.
Sevgili okurlar; Maçta bir başka dikkat çeken durum ise Nwakaeme’nin durumu idi.
Bir sorunu olduğu çok açık belli oluyor.
Attığı harika gole rağmen sevinememesini nasıl izah edeceğiz.
Gelen transfer teklifleri ile kafası hala karışık ise ilgililer en kısa zamanda bu durumu çözüp kendini oyuna vermesi sağlanmalıdır.
Sonuç olarak atılan üç güzel golle alınan üç puan haftanın iyi geçmesini sağladı.
Ancak futbol kalitesi, oynanan futbol ve oynanması olası maç sayısına baktığımızda işimizin hiç de kolay olmayacağını aklımızdan çıkarmamalıyız.
İyi haftalar.