Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, İçişleri Bakanlığı genelgesi sonrası hemen denetimlere başladı. Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler dolmuş duraklarına giderek yolcuları ve şoförleri hem genelge ile ilgili bilgilendirdi hem de uyarılarda bulundu.   

Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri ise şehir genelindeki marketlerde yaptıkları denetimlerde, yetkilileri ve çalışanları almaları gereken tedbirlerle ilgili bilgilendirdi. Ekipler ayrıca müşterilerden sosyal mesafeye dikkat etmelerini istedi. 

DENETİMLERİMİZ SÜRECEK 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada  “Hükümetimiz koronavirüs salgını ile mücadele noktasında en üst düzeyde tedbirler almaktadır. İçişleri Bakanlığımızın bu kapsamda yayımladığı ek genelge ile marketler ve dolmuşlarla ilgili bazı düzenlemelere gidildi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz de alınan bu tedbirlerin uygulanması noktasında denetimlerini sıklaştırdı. Lütfen geçtiğimiz ciddi sürecin farkında olalım ve uyarıları dikkate alalım. Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın bu süreçten etkinlenmemesi için çalışmalarımızı ve denetimlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz”  ifadeleri kullanıldı.
 
Editör: TE Bilisim