İş görüşmeleri için bir haftadır Tanzanya’da bulunan Trabzon Ticaret Borsası Heyeti yanlarında getirdikleri Trabzonspor formalarını Darüsselam’daki yetimhanede kalan çocuklara hediye etti. Formaları giyinen çocukların mutlulukları yüzlerinden okunurken hep bir ağızdan ‘Şampiyon Trabzon’ diye bağırdılar.
 
Tanzanya’nın Türkiye Büyükelçisi Ali Davutoğlu ve eşi Yeşim Davutoğlu Trabzon Ticaret Borsası Heyeti ile birlikte, önceki akşam İstanbul’da oynanan ve son saniye golü ile 2-2 berabere biten Beşiktaş maçı sonrası Darüsselam’da bulunan yetimhaneyi ziyaret ederek burada kalan çocuklarla bir araya geldiler. Çocuklara formalarını giydiren Davutoğlu ailesi ve TTB Heyeti onların sevincine ortak olurken, hep bir ağızdan “Şampiyon Trabzon” naraları attılar.
 
Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı EyyüpErgan ‘Bize Her Yer Trabzon’ sloganının ne denli doğru bir söz olduğunu burada bir kez daha görmüş olduk. Trabzonspor’un büyüklüğü Tanzanya’da bile biliniyor. İnşallah bu yıl şampiyon olarak bu bilinirliği artıracağız. O sene bu sene” diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim