Spor

Erzurumspor’dan Son Nefeste Zafer: Liderlik Golü 90+8’de Geldi

Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Erzurumspor, Ankara deplasmanında Keçiörengücü karşısında son saniyelerde bulduğu golle kritik bir galibiyete imza attı. Mavi-Beyazlı ekip, 90+8’de gelen golle sahadan 2-1 galip ayrılarak zirvedeki yerini korudu.

Abone Ol

Geriye Düştü Ama Vazgeçmedi

Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren komşu illerimizden Erzurumspor hafta içinde oynadığı maçta Ankara deplasmanında Keçiörengücü’nü son saniye golü ile 2-1 mağlup etti. Maçın başında 1-0 geriye düşen Mavi-Beyazlılar 90. Dakikada skoru eşitlerken 5 dakika uzatma verilen maçta 90+8’de attığı golle müsabakadan 2-1 galip ayrıldı ve liderlik koltuğunu korudu.

54 puanla zirvede olan Erzurumspor dün 12. Dakikada Hüseyin’in attığı golle 1-0 geriye düştü, Eren Tozlu 90. Dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirdi. 90+8’de yan topta Rodriguez’in ortasını Syyla çok güzel bir kafa vuruşu le gole çevirdi ve Erzurumspor’a galibiyeti getirdi. Gol sırasında ve maç sonunda Erzurumspor’da büyük sevinç vardı.