Tecrübeli teknik adam, "Hatalarımızdan ciddi dersler çıkartmalıyız" diyerek takımın konsantrasyon bozukluğuna dikkat çekti ve kupaya odaklanılması gerektiğini vurguladı. "Kupa maçı bizim için çok önemli ve o kupayı alacağız. O yüzden daha yüksek konsantrasyon istiyorum. Telafisi olmayan bir 90 dakikaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'nın bu uyarısının ardından takımın, oyuncularıyla yapılan hataları ele almak üzere toplantılar düzenleyeceği belirtiliyor. Samsunspor karşılaşmasında yaşanan bireysel hatalar ve oyun disiplinine bağlılık konusundaki sıkıntıların giderilmesi için yoğun bir çalışma dönemine girilecek.

Trabzonspor'un Takım Kaptanı Uğurcan Çakır Cezalı Duruma Düştü Trabzonspor'un Takım Kaptanı Uğurcan Çakır Cezalı Duruma Düştü

Avcı'nın, "Futbol ciddiyet ister. Her anı doğru oynamalısınız" sözleriyle vurguladığı disiplin ve konsantrasyonun önemi, takımın kupa maçına daha hazır ve motive bir şekilde çıkması için önemli bir ipucu niteliğinde.

Trabzonspor'un Karagümrük ile oynayacağı kupa maçında Avcı'nın kadroda bazı önemli değişiklikler yapması bekleniyor. Mendy'nin stopere çekilmesi ve Vişça'nın ilk 11'de yer alması öngörülürken, Trezeguet'nin sakatlığının sıkıntı yarattığı belirtiliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN