• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
25°
6 saat önce Sağlık

1994 seçimlerinde MHP’nin Pelitli Belde Belediye Başkan adayı olan arkasından Partinin il ve ilçe yönetimlerinde aktif çalışan, son yıllarda ise İYİ Partinin Trabzon il başkanlığı bayrağını başarıyla taşıyan Azmi Kuvvetli sağlık sorunları sebebiyle sıkıntılı bir dönemden geçiyor.

6 saat önce Spor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, kulübün hedefleri ve finansal stratejileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, sadece sportif başarıyla büyük kulüp olunamayacağını belirterek, geçmişte şampiyon olan veya üst sıralarda oynayan birçok kulübün şimdi kapanma noktasına geldiğine dikkat çekti.

6 saat önce Turizm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de düzenlenecek toplu açılış törenine katılmak üzere bugün öğleden sonra İstanbul programını tamamladıktan sonra Rize’ye geldi. Erdoğan, babaocağı Rize’de Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm, Afet Konutları anahtar teslimi ve toplu açılış törenine katılacak.

6 saat önce Spor

Trabzonspor Başkanı kulübün şampiyonluk yolculuğunda yaşanan süreçler ve federasyon seçimleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan, kulübün şampiyonluk yolunda kişisel desteklerinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

6 saat önce Spor

Trabzonspor taraftarları, lig başlamadan iki aydır süren Onuachu transferi söylentileri nedeniyle yorgun düştü. Taraftarlar, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kuruluna seslenerek acil transfer yapılmasını talep ettiler.

7 saat önce Ekonomi

Afyonkarahisar’da patates hasadı bu yıl erken başladı ve bu gelişme, bölgedeki çiftçiler ve tüketiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Bu yılki hasat sezonunda, patatesin kilosu 4 TL'den satışa sunuluyor. Yüksek kalite ve taptaze mahsul, her yaştan vatandaşın ilgisini çekiyor! İşte patates hakkında merak edilenler...

7 saat önce Spor

Trabzonspor, yeni transferi için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde görkemli bir imza töreni düzenledi. Törende konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Serkan Kılıç, oyuncunun tecrübesi ve futbol kariyerinin tartışılmaz olduğunu vurguladı.

7 saat önce Spor

Trabzonspor, İspanya'nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid'den 33 yaşındaki Karadağlı stoper Stefano Savic'i kadrosuna kattı. Savic, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla eski kulübüne veda etti.

7 saat önce Bölgemiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılış törenlerine ve programlara katılmak üzere memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine geldi. Merkez Camisi önünde vatandaşları selamlayan Erdoğan, kısa bir konuşma yaptı.

8 saat önce Ekonomi

Kamuda tasarrufun artırılması amacıyla hazırlanan yasa düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenlemeyle birlikte şarj edilebilen 70 kilometrenin üzerinde menzile sahip hibrit araçlara ÖTV indirimi yapıldı. Uzun zamandır beklenen bu düzenleme, araç almayı planlayan vatandaşlar için önemli fırsatlar sunuyor.