• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.175 %-2.28
  • ETHERIUM 3.081 %-1.42
16°
11:02 Bölgemiz

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çiritdüzü köyünde ağaca çıkan yavru ayı inemeyince köylüler durumu yetkililere haber verdi. Bölgeye gelen Şavşat Orman işletme çalışanları ağacı keserek yavru ayıyı indirmeyi başardı.

11:00 Ekonomi

Bir yılı aşkın süredir devamlı olarak artan kira ve konut fiyatlarının zirveyi gördükten sonra gerilemeye başladığı rakamlarla ortaya çıktı. İşte kiracıları bir nebze mutlu edecek haberin detayları...

10:59 Spor

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk ayağında, 10 kişi kalmalarına rağmen Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek önemli bir avantaj elde eden Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

10:47 Türkiye

Karadeniz Bölgesi, son dönemde yaşanan depremlerle sallanmaya devam ediyor. Özellikle Tokat'ta meydana gelen büyük depremin ardından, bölgede art arda sarsıntılar yaşanıyor. İşte bölgede yaşanan son depremler ve izlenen gelişmeler:

10:33 Spor

Trabzonspor, savunma hattına güçlü bir stoper takviyesi yapma arayışında. Son dönemde yapılan çalışmaların merkezinde, Toulouse forması giyen Rasmus Nicolaisen'in olduğu iddia ediliyor.

10:31 Kültür/Sanat

Rize'nin kültür ve sanat hayatına renk katan unutulmaz bir etkinlik, Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen "Gel Bahtımın Kar Beyazı" adlı Zamansız Şarkılar konseriyle gerçekleşti. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kültür Sanat ve Spor Daire Başkanlığının ev sahipliğinde, üniversitenin gözde salonunda gerçekleşen bu muhteşem etkinlik, sanatseverleri büyüleyici bir müzik ziyafetine davet etti.

10:26 Kültür/Sanat

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Dernekler Federasyonu’nun taraflı tutumu hakkında açıklamalarda bulundu. 24 Şubat Trabzon’un Kurtuluş Etkinlikleri ve Hamsi Festivali adı altında siyasi propaganda yapılmış ve tabiri caizse bu etkinlik, adeta seçimler öncesi Ak Parti aday tanıtım programı haline getirilmişti diyen Aydın şu şekilde devam etti:

10:19 Bölgemiz

Dünya Ebeler haftası sebebiyle AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve yönetim kurulu üyeleri Kanunî Eğitim Araştırma Hastanesi Numune Kampüsünü ve özel bir kadın doğum kliniğini ziyaret ederek ebeler haftasını kutladılar.

10:00 Ekonomi

Bazı bankalardan yapılan açıklamaya göre daha önce işlem ücreti alınan bazı hizmetler, artık resmen ücretsiz hale getirilecek. İşte bilmeniz gerekenler...

09:52 Bölgemiz

İstanbul'un Güngören ilçesinin Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Trabzonspor formasıyla sahaya çıktığı halı saha maçında dikkatleri üzerine çekti ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.