Gümüşhane’de Çatıdan Düşerek Yaralanan Reklamcı Murat Kartal Hayatını Kaybetti Gümüşhane’de Çatıdan Düşerek Yaralanan Reklamcı Murat Kartal Hayatını Kaybetti

Kamu Kurumlarıyla İşbirliği:

Toplantıda, AKSA Doğalgaz, ÇORUH Elektrik, DSİ, Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü gibi kamu kurumlarıyla işbirliği ve istişareler yapıldı. Bu kurumlar arasında gerçekleştirilen toplantılar, Akçaabat'ın gelişimi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için stratejik adımların atılmasını amaçladı.

Başkan Ekim'in Açıklamaları:

Başkan Ekim, Akçaabat'ın yeni bir döneme başladığını ve bu dönemde hedeflerinin şehrin daha konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı haline gelmesi olduğunu belirtti. Hemşehrilerine verilen sözlerin tutulacağını ve şehrin ihtiyaçlarının çözüme kavuşturulacağını vurguladı. Ayrıca, Akçaabat'ın gelişimine katkı sağlayacak yeni projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların hızlandırılacağını ifade etti.

Ekim, desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri, AK Parti yetkilileri, iş insanları ve hemşehrilerine teşekkür ederek, vizyon projelerin hayata geçirilmesi için güç birliği içinde olacaklarını belirtti.

TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Birol Sancak