DEPREM BAKANLIĞI KURULACAK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Erdoğan’a “İstanbul'da deprem endişesi var, deprem bakanlığı kurulması gerekiyor. Bu konu siyaset üstü, biz de muhalefet olarak gerekli desteği verelim, bakan yardımcılığına da muhalefetten atama yapabilirsiniz” dediği belirtildi. Gazeteci-yazar Ahmet Külekçi geçen hafta deprem bakanlığının kurulacağını başına da Murat Zorluoğlu’nun geleceğini yazmıştı.

ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A BAKANLIK TEKLİFİ!

8 yıl sonra AK Parti  CHP lideri bir araya gelince tüm gözler Ankara’ya çevrilmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına giderken, çantasında birçok gündem maddesini de götürdü.95 dakika süren görüşmede, emekli maaşları, asgari ücret, staj çıraklık mağdurları, yeni eğitim müfredatı, kamuda mülakat, atanamayan öğretmenler, Gezi tutukluları, hasta tutuklular, belediyelere kayyum atanması gibi konulara masaya yatırıldı. CHP lideri Özgür Özel’in kritik görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Deprem Bakanlığı Kurulsun’ teklifi sundu.

Özel'in Erdoğan’a “İstanbul'da deprem endişesi var, deprem bakanlığı kurulması gerekiyor. Bu konu siyaset üstü, biz de muhalefet olarak gerekli desteği verelim, bakan yardımcılığına da muhalefetten atama yapabilirsiniz” dediği belirtildi. Deprem bakanlığı kurulmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti çevresi de sıcak bakıyor. Türk medyasında ilk kez bu konuyu gazeteci-yazar Ahmet Külekçi taşımış Deprem Bakanlığı kurulacağını eski Van valisi eski Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun geleceğini yazmıştı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’dan 19 Mayıs Mesajı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’dan 19 Mayıs Mesajı

TAKA/BİROL SANCAK

Türk medyasında ilk kez TAKA gündeme taşımıştı işte o haber https://www.takagazete.com.tr/gazeteci-yazar-ahmet-kulekciden-gundeme-bomba-gibi-dusecek-iddia-afad-bakanligi-kurulacak

Editör: Birol Sancak