Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk Sessiz Sedasız Evlendi: Sosyal Medya'dan Duyurdu... Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk Sessiz Sedasız Evlendi: Sosyal Medya'dan Duyurdu...

Trabzon'un sevilen isimlerinden Kermak Kerimoğlu'nun sahibi Engin Kerimoğlu, Ümmühan Yetimoğlu ile hayatlarını birleştirme kararı aldı. Bu özel birlikteliklerini Radisun Blue Otel'de gerçekleştirilen nikah töreniyle taçlandıran çift, sevdikleriyle birlikte mutlu bir gün yaşadılar.

Nikah töreninde, Trabzon'un iş ve siyaset dünyasından birçok tanınmış ismin yanı sıra aile fertleri, yakın dostlar ve sevenler de yer aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in olmaması sebebiyle nikahı belediye başkan vekili Ahmet Yüksel Gülay kıydı. Şahitliklerini ise AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, ve diğer önemli isimler üstlendi.

Nikah sonrasında, mutlu çiftin yaşamlarına dair anlam dolu hediyeler takdim edildi. AK Parti il kadın kolları başkanı Ayfer Cihan, evlilik cüzdanını Ümmühan Yetimoğlu'na, Ümmühan Yetimoğlu'na da Engin Kerimoğlu'na emanet etti. Ahmet Metin Genç’in hediyesi olan Kuran-ı Kerim ise il başkanı Sezgin Mumcu tarafından Engin Kerimoğlu’na takdim edilerek, her gün okuması tavsiye edildi.

Engin Kerimoğlu, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve ailelerine teşekkürlerini ileterek, evlilik birliğinin temelinde saygı, sevgi, sadakat ve sabır gibi önemli değerlerin yattığını belirtti. Mutlu bir evliliğin sırrının birbirlerine olan sevgi ve saygı olduğunu vurgulayan Kerimoğlu, Rabbim evliliklerini mutlu ve huzurlu kılsın temennisinde bulundu.


Muhabir: TUNCAY UÇKUN