Trabzon'un sevilen iş insanlarından Firar Aydın'ın yeğeni Hasan ile Abdurrahman Kahraman'ın kızı Elif mutluluğa ilk adım Trabzon'un sevilen iş insanlarından Firar Aydın'ın yeğeni Hasan ile Abdurrahman Kahraman'ın kızı Elif mutluluğa ilk adım

Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde bulunan Polat, koğuşta "Ölmek istiyorum" diye bağırarak intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Polat'ın vücudunda kesikler tespit edildi. Ardından cezaevine geri gönderilen Polat'a psikolojik tedavi uygulanmaya başlandı.

Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, müvekkilinin büyük bir sinir krizi geçirerek kendine zarar verdiğini doğruladı. Ancak nasıl zarar verdiğini bilmediğini ifade etti.

Bu dramatik olayın ardından dikkatler yeniden sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanan Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesi ve ardından sokaklarda dolaşması tepki çekti.

Candan kardeşlerin durumuyla ilgili yapılan açıklamalarda, Dilan Polat'ın da kendine zarar verme eğiliminde olduğu ve bu yönde arkadaşları tarafından endişelerin dile getirildiği belirtildi. Özellikle Polat'ın kendine zarar verdiğine dair iddialar, cezaevi yetkililerini ve mahkemeyi harekete geçirmiş durumda.

Editör: Birol Sancak