İMKANLARIMIZ KISITLI

Ayfer Cihan ve Ekibi, 19 Mayıs Kutlamaları İçin Gençlerle Buluştu Ayfer Cihan ve Ekibi, 19 Mayıs Kutlamaları İçin Gençlerle Buluştu

Kaya, borçsuz belediye sayısının az olduğuna vurgu yaptı. Kaya, “Borç olacak ama İller Bankasından gelen para maaşlara yetmiyor. Her ay 23 milyon TL kaynak bulmak zorundayız” diye konuştu. Kaya, “Polemik olsun diye söylemedim. Kıt kanaat imkanlarımızla faaliyet yapmaya çalışıyoruz. Biz borç niye var diye sorgulamıyoruz. Hizmeti hiç birimiz inkar edemeyiz. Milletimiz de bize hizmet için yetki verdi. Hepimizin görevi budur” ifadelerine yer verdi.

VAKİT KAYBETMEMELİYİZ

AK Parti Grup Başkan Vekili Zeki Kavanoz, “Belediyemizin 2.5 milyar TL değerinde de demirbaşı var. Çalışan demir ister istemez kaynak oluşturmak zorundadır. Kanaatte aynı yerde oluruz. Bundan sonraki süreçte de vakit kaybetmeden verilmiş olan sözler ve yapılması gereken işlere odaklanılmasını bekliyoruz. Hizmet belediyeciliğinin bir an önce başlanmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.  MHP Grup Başkan Vekili Abdurrahman Kınalı’da gelir ve giderlerin kıyaslanması önerisinde bulundu. Kınalı, “Gelirler giderleri karşılıyorsa sıkıntı yoktur” dedi.

TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Birol Sancak