1461 Soğuksuspor U-18 takımı, Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluk hedefiyle mücadele ediyor. Rize Şenol Birol Tesisleri'nde Trabzon Ortahisar Kanuni takımıyla karşılaşan gençler, 2-0'lık galibiyetle bir üst tura yükseldi.

Kırmızı-lacivertli gençler, önceki turda da Iğdır Alagözspor'u 1-0 yenerek finale yükselmişti. Bu başarılı performanslarıyla dikkat çeken ekip, Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluk için mücadele ediyor.

1461 Soğuksuspor'un başkanı Serkan Öztürk, ikinci başkan Yakup Hancı ve basın sözcüsü Yavuz Levent, sahadaki başarıların ardından soyunma odasında da kutlamaları sürdürdü. Kulüp başkanı Öztürk, emeği geçen herkese teşekkür ederek, takımın hedefinin Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluk olduğunu belirtti.

Trabzonspor'un Başkanı, Bu Trabzonlu Yıldızı Derhal Transfer Emrini Verdi: Avrupa'da Parladı! Trabzonspor'un Başkanı, Bu Trabzonlu Yıldızı Derhal Transfer Emrini Verdi: Avrupa'da Parladı!

Yavuz Levent ise teknik ekibin ve futbolcuların üstün başarısından dolayı tebriklerini ileterek, takımın gösterdiği performanstan memnuniyetini dile getirdi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY