1461 Trabzon FK, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan bir takım olarak biliniyor. Ancak, sezon ilerledikçe zirve şansını yitiren ve 2. sırayı hedefleyen takım, son zamanlarda biraz geriye düşmüş gibi görünüyor. Ancak, hedeflerinden vazgeçmeyen Kırmızı-Lacivertliler, yeni hedef olarak 4. sırayı belirlediler.

Başkan Celil Hekimoğlu'nun sağladığı maddi ve manevi desteklerle mücadele eden 1461 Trabzon FK, 6 maç kala 56 puanla 4. sırada bulunuyor. Bu sırayı korumak ve hatta mümkünse daha üst sıralara tırmanmak isteyen takım, 3 Nisan Çarşamba günü Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Teknik direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, Başkent ekibi Ankara Demirspor'u mağlup ederek, 5. ve 6. sıradaki rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor. Rakiplerinin puan durumu da göz önüne alındığında, bu maçın önemi bir kat daha artıyor.

Ankara Demirspor ise 44 puanla 7. sırada bulunuyor. Ancak, bu maçtan alacakları sonuçla kendilerini üst sıralara taşımak isteyeceklerdir.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA