Ramazan Bayramı'nın coşkusunu yaşamak üzere, 1461 Trabzon Kulübü geleneksel bayramlaşma törenini Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Törene, kulüp yöneticileri, teknik ekip, futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı.

Başkan Yardımcılarından Ali Haydar Baş, Emre Koç ve Genel Sekreter Mehmet Alemdağ gibi önemli isimlerin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Kantekin, Hakan Sağlam, Prof. Dr. Akın Çelik ve Melih Hekimoğlu da törende yer aldı. Sportif Direktör Onur Çebi ile Teknik Direktör Sait Karafırtınalar da bayramlaşma törenine katılan isimler arasındaydı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan TFF'ye Eleştiri. Adaletsizlik ve Değişim İçin Çağrı Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan TFF'ye Eleştiri. Adaletsizlik ve Değişim İçin Çağrı

Önemli bir ayrıntı olarak, İl dışında bulunan Başkan Celil Hekimoğlu ve Başkanvekili Suat Hekimoğlu, bayramlaşma törenine görüntülü görüşme ile katılarak tüm İslam Aleminin ve törende bulunan herkesin bayramını kutladılar.

Samimi bir atmosferde geçen bayramlaşma töreni, katılımcılar arasında hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. Kulüp çalışanları, teknik ekip ve futbolcular arasında bayram sevinci ve dayanışma bir kez daha gözler önüne serildi.

Muhabir: BİROL SANCAK