1461 Trabzon, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynadığı son maçta Sancaktepe Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek 4. sıradaki yerini sağlamlaştırdı ve Play-Off 1. Tur maçındaki rakibini beklemeye başladı.

Ligde 5. sıradaki takım ile karşı karşıya gelecek olan Lacivert-Kırmızılılar, bu turdaki rakibin ya Mersin İdman Yurdu ya da Ankaraspor olmasını bekliyor. Yeni Mersin İdman Yurdu 58 puanla 5. sırada bulunurken, 6. sıradaki Ankaraspor ise 1 puan geriden takibini sürdürüyor.

Trabzonspor U19 Takımından Transfer Olan Genç Yıldız'dan Muhteşem Gol: Bir Cevher Daha Geliyor! Trabzonspor U19 Takımından Transfer Olan Genç Yıldız'dan Muhteşem Gol: Bir Cevher Daha Geliyor!

Play-Off müsabakalarının takvimi de belli oldu. 1. Tur maçları 9 Mayıs Perşembe günü oynanacak ve tek maç eleme usulüne göre gerçekleştirilecek. 1461 Trabzon, bu turdaki maçında ev sahibi olacak. Eğer Lacivert-Kırmızılılar bu turu geçerse, 2. Tur ilk maçı 13 Mayıs Pazartesi günü oynanacak ve rövanş mücadelesi 17 Mayıs'ta gerçekleşecek. 3. Tur maçları ise 22 ve 27 Mayıs tarihlerinde yapılacak ve 1. Lig'e yükselecek takımı belirleyecek final müsabakası ise 2 Haziran Pazar günü tarafsız bir sahada oynanacak.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU