Ömer Ayar, seçimlerde MHP'nin elde ettiği başarıları ve algı siyasetine rağmen olumsuz yorumların üstesinden gelindiğini vurguladı. Trabzon'da yapılan yerel seçimlerde, Cumhur İttifakı'nın güçlü bir performans sergilediğini ve MHP adaylarının üç ilçede kazandığını belirtti. İl genel meclisi sonuçlarına göre partinin oy oranının %16,62 olduğunu kaydeden Ayar, "Partimizin aldığı oylar, yerel seçimdeki etkimizi net olarak göstermektedir," diye konuştu.

Ahmet Kaya: "Gençlerimiz Vatan Toprakları İçin Verilen Mücadeleyi Unutmamalı" Ahmet Kaya: "Gençlerimiz Vatan Toprakları İçin Verilen Mücadeleyi Unutmamalı"

Ayrıca Ayar, MHP ve AK Parti adaylarının işbirliği içinde seçimlere girdiğini, bu işbirliği sayesinde büyükşehir belediyesi ve 15 ilçede başarı elde edildiğini açıkladı. MHP olarak kaybedilen ve kazanılan ilçelerin bilançosunu paylaşan Ayar, özellikle Şalpazarı ve Çarşıbaşı ilçelerini koruduklarını ve Beşikdüzü ilçesinde az bir farkla kaybettiklerini belirtti. Trabzon’da esnaf ve vatandaşlarla sürekli istişare halinde olduklarını söyleyen Ayar, "Bundan sonra da toplumun tüm kesimleriyle birlikte, ayrımcılık yapmadan çalışmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.
TAKA/BİROL SANCAK
 

Editör: Birol Sancak