Avcı, günümüz futbolunun sağlıkla doğrudan ilişkili olduğunu vurgulayarak, futbol kulüplerinde sağlık departmanının büyük önem taşıdığını ve eski dönemlerde yaşadığı sakatlık deneyimlerini paylaştı.

Uğurcan Çakır Transferinde Hareketli Günler; Avrupa ve Suudi Arabistan Kulüplerinden İlgi Uğurcan Çakır Transferinde Hareketli Günler; Avrupa ve Suudi Arabistan Kulüplerinden İlgi

A W194965 01

Sağlık organizasyonunun önemini vurgulayan Avcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nde çalıştığı dönemde önceliğinin sağlık ekibi kurmak olduğunu belirtti.

A W194965 03

Trabzonspor'un Avrupa'nın en güzel tesislerine sahip olduğunu ve kendisini burada çok iyi hissettiğini belirten Avcı, tesislerin doğası ve deniziyle öne çıktığını dile getirdi. Avcı, ayrıca katılımcılara kişisel gelişim ve eğitim konusunda tavsiyelerde bulunarak, planlı ve düzenli bir yaşamın önemini vurguladı.

A W194965 02

Sempozyum sonunda Abdullah Avcı ve Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir'e plaket takdim edilirken, Avcı da Edin Visca'nın formasını hediye ettiği belirtildi.

A W194965 04

Muhabir: BİROL SANCAK