Bordo-mavililer, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti ve bu galibiyetle moral kazandı. Avcı, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, ikinci yarıdaki iyi performanslarının devam etmesi gerektiğini vurguladı. Takımın artık hedefi ise 5 maçlık bir galibiyet serisi yapmak.

Bu hedefe ulaşmak için Trabzonspor'un elinde büyük bir fırsat var. Önlerindeki 5 maçın 4'ü evlerinde oynanacak. Süper Lig'de Adana Demirspor, Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe'yi evlerinde konuk edecekler. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir ile randevuları da kendi sahalarında gerçekleşecek. Tek deplasman maçları ise Alanyaspor ile olacak.

Trabzonsporlu Oyuncuya İspanyol Kancası: Thomas Meunier Trabzonsporlu Oyuncuya İspanyol Kancası: Thomas Meunier

Avcı, takımına güvenerek önlerindeki maçlara odaklanmalarını istedi ve Avrupa kupalarını hedeflediklerini belirtti. Trabzonspor'un önündeki bu maçlar, ligdeki konumlarını güçlendirmek ve kupadaki yolculuklarını sürdürmek açısından büyük önem taşıyor. Avcı'nın planı, önemli maçlar öncesi şekilleniyor ve takımın özgüvenini artırmayı hedefliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY