Bilmeyenler düşük aylık alacak: Emekli maaşını yükseltmek için bunu yapın Bilmeyenler düşük aylık alacak: Emekli maaşını yükseltmek için bunu yapın
  • Başvuru Başlangıcı: Aile ve Gençlik Fonu için başvurular, 15 Şubat itibariyle e-Devlet aracılığıyla alınmaya başlayacak.

  • Hedef Kitlenin Desteklenmesi: Fon, özellikle deprem bölgesinde aile kurma yolunda ilk adımlarını atacak gençlere yönelik destekler içeriyor. Bu sayede gençlerin ev sahibi olmaları ve kendi projelerini hayata geçirmeleri hedefleniyor.

  • Faizsiz Kredi İmkanı: Fon kapsamında gençlere faizsiz kredi imkanı sunulacak. Bu kredi ile gençler, daha kolay bir şekilde ev sahibi olabilecekler.

  • Başvuru Yolu: Başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi web sitesi olan aile.gov.tr üzerinden e-Devlet sistemi aracılığıyla yapılacak. Bu platform üzerinden başvuruların nasıl yapılacağı ve gerekli belgeler hakkında detaylı bilgi verilecektir.

Aile ve Gençlik Fonu, gençlerin daha iyi bir gelecek kurmalarına destek sağlayacak bir adım olarak ön plana çıkıyor. Başvuru tarihini yakından takip eden gençler, bu fırsattan yararlanarak kendi ailelerini kurma yolundaki ilk adımlarını atmış olacaklar.
TAKA/AYŞE SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT