Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti Altınordu İlçe eski Başkanı Cihan Erken, sevenleri ve dostları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Erken'in cenazesi için Altınordu ilçesindeki Ulu Camii’nde öğle namazını müteakip düzenlenen törende, birçok siyasi ve sivil toplum temsilcisi ile vatandaşlar bir araya geldi.

Cenaze törenine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, CHP İl Başkanı Bülent Akpınar, MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik gibi önemli isimlerin yanı sıra ilçe belediye başkanları, Erken’in ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sürücüler Denizbaşı'ndan artık daha güvenli olarak geçebiliyor Sürücüler Denizbaşı'ndan artık daha güvenli olarak geçebiliyor

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen cenaze namazının ardından Cihan Erken'in naaşı, Çavuşlar Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi. Törende, Erken'e olan sevgi ve saygının yansıması olarak gözyaşları sel oldu.

Cihan Erken'in ani vefatı, Altınordu ilçesi ve çevresinde büyük bir üzüntü yarattı. Erken'in ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU