Aydın, “Trabzon’a pek çok başarılı hizmeti kazandıran, Trabzon sevdalısı Sayın Cumhurbaşkanımızı Meydan Parkı’nda hep birlikte dinledik. Sayın Cumhurbaşkanımızı Trabzon’dan büyük bir moral desteğiyle şehrimizden gönderiyoruz. Ortahisar’dan Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz güçlü destek, tüm Türkiye’de büyük karşılık bulacaktır.” dedi.

İyi Parti'de çözülmeler devam ediyor; Fatma Başkan'da bıraktı İyi Parti'de çözülmeler devam ediyor; Fatma Başkan'da bıraktı

YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM 

Meydan Parkı’nın dolup taştığını belirten Aydın, “Meydan Parkı’nda toplanarak, bütün Türkiye’yi olduğu gibi Trabzon’umuzu ve ilçemiz Ortahisar’ı hizmete ve projeye boğan Sayın Cumhurbaşkanımıza minnet borcumuzu ödemeye çalıştık. Tüm teşkilatlarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde karşılayarak, Meydan Parkı’nı yağmur çamur demeden hıncahınç doldurduk. Mitingimize katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. 31 Mart seçimine kadar durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.
TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak