Çebi'nin açıklamalarına göre, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Saha çalışmalarını tüm mahallelere genişlettiklerini belirten Çebi, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretleriyle hemşehrilerin istek ve taleplerini dinlediklerini ifade etti.

703409Ee 220D 4Efa 8822 B411A01A4Ae5

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "AK Parti Yenilenme Süreci ile Güçlü Devam Edecek" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "AK Parti Yenilenme Süreci ile Güçlü Devam Edecek"

AK Parti'nin Türkiye Yüzyılı hedeflerine vurgu yapan Çebi, Türkiye'yi güçlü yarınlara taşımak için kararlı bir şekilde çalıştıklarını ve hemşehrilerin istek ve temennilerini dinlediklerini söyledi.
1Db21B9D 8558 4112 A003 20C0A08B53Cc

Partinin temel ilkesinin hizmet olduğunu belirten Çebi, şehirlerde AK hizmetlerin her yerde görüldüğünü ve vatandaşların yaşamını kolaylaştırmayı amaçladıklarını dile getirdi.Sonuç olarak Çebi, genelde olduğu gibi yerelde de AK Parti'nin istikrar, güven ve hizmetin adresi olmaya devam edeceğini vurguladı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA