Sandık Önemli

Çebi, seçimlerin önemine vurgu yaparak, Türk milleti ile terör örgütleri arasında geçen bir seçim olduğunu belirtti. Teröristlere destek verenlere geçit verilmeyeceğini ifade eden Çebi, sandığın önemine dikkat çekti ve halkı oylarını kullanmaya davet etti. Cumhur İttifakı'nın kutsal olduğunu vurgulayarak, terör örgütleriyle masaya oturanların masasının dağıldığını dile getirdi.

Şehrin Önceliklerini Belirledik

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Meral Akşener'in Veda Konuşması ve Koray Aydın'ın Liderlik Vaadi İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Meral Akşener'in Veda Konuşması ve Koray Aydın'ın Liderlik Vaadi

Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın, şehrin önceliklerini belirlediklerini ve 61 çözüm önerisi üzerinde çalıştıklarını belirtti. Halka sunacakları projelerin çok güzel olduğunu ifade eden Aydın, halkın teveccühü ile çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Aydın, muhalefetin iftiralarına karşı dik duracaklarını ve amacın hizmet olduğunu vurguladı.

Çalışacağız Allah Nasip Eder

Büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç, gençler için istihdama çalışacaklarını ve projeleri hayata geçireceklerini belirtti. Trabzon'un evladı olarak hizmet için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Genç, halkın desteğini ve dualarını istedi.

Halkımız Tokat Atacak

İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar ve Trabzon'un hizmet için hazır olduğunu belirterek, halkın kararlılığının tokat gibi olacağını söyledi. Cumhur İttifakı'nın hizmet için bir araya geldiğini ve halkın desteğini beklediklerini ifade eden Mumcu, DEM ve PKK ile ittifak yapmayacaklarını dile getirdi.

Bu güçlü ve kararlı mesajlarla dolu miting, AK Parti'nin Ortahisar'da ve Trabzon genelindeki güçlü duruşunu bir kez daha gösterdi.

Editör: Birol Sancak