Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun'dan Engelli Okulu Müjdesi Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun'dan Engelli Okulu Müjdesi

Esnaf ve vatandaşlarla buluşmasında, belediyeciliğin sadece altyapı hizmeti yapmak ve proje üretmek olmadığını vurgulayan Genç, "Belediyecilik vatandaşın doğumundan ölümüne kadar devam eder. Ben Trabzon'da bütün vatandaşlarımızın doğumundan ölümüne kadar bütün sorunlarının muhatabıyım. Sorunlarını da çözmekle mükellefim." dedi.

Seçim çalışmalarında AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Nazif Baytar'ın da eşlik ettiğini belirten Genç, halkla iç içe olma ve tevazuyla hizmet etme anlayışının önemine değindi.

Trabzon'un tarihi ve kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere ulaştırılması için müzecilik faaliyetlerine ağırlık vereceklerini ifade eden Genç, şehrin turizm potansiyelini artırmak amacıyla çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

Özellikle Uzungöl ve Ayder gibi doğal güzelliklerin korunması gerektiğini vurgulayan Genç, turizmin bütün yıla yayılması için projeler geliştireceklerini belirtti. Bunun yanı sıra, kadın istihdamını artırmak amacıyla tekstil kent projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Genç, belediyeciliğin sadece devletten gelir beklemek olmadığını ve güneş enerjisi gibi yenilenebilir enerji kaynaklarından yararlanarak belediyenin gelirlerini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.
Ayrıca, otizm yaşam merkezi kuracaklarını ve sokak hayvanlarına yönelik merkezler açacaklarını da belirten Genç, Trabzon'un her kesime hitap eden bir belediyecilik anlayışıyla yönetileceğini vurguladı.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT