Tarihi Bir Mirası Kutluyoruz

Mumcu, Trabzon'un tarih boyunca yazdığı kahramanlık destanlarını hatırlatarak, şehrin değerini vurguluyor. Özellikle Fatih Sultan Mehmet'in Trabzon'u fethederken verdiği anlamlı cevap, şehrin önemini ve bu topraklarda yapılan fedakarlıkların arkasındaki yüce amaçları ortaya koyuyor.

Özel Bir Anlamı Olan Birleşim

Trabzon'un kurtuluşunun Berat Kandili'ne denk gelmesinin özel bir anlam taşıdığını belirten Mumcu, bu mübarek günde tarihin zaferleriyle manevi atmosferin birleştiğini vurguluyor. Milletin kurtuluş mücadelesine olan minnetini ve hürmetini ifade ediyor.

Berat Kandili'nin Önemi ve Temenniler

Mumcu, Berat Kandili'nin manevi önemine de değinerek, duaların önemine vurgu yapıyor. Özellikle zulme uğrayan Müslüman kardeşlerimiz için dualar edilmesi gerektiğini ve bu gecenin rahmet ve mağfiret getirmesini diliyor.

Birlik ve Beraberlik İçinde Geleceğe Umutla Bakış

İYİ Parti Trabzon'da Yeni Yönetimini Belirledi: Kemal Eraydın ve Muhammet Erkan Görevde İYİ Parti Trabzon'da Yeni Yönetimini Belirledi: Kemal Eraydın ve Muhammet Erkan Görevde

Başkan Mumcu, Trabzon'un kurtuluşunu ve Berat Kandili'nin birleşimini bir milletin birlik ve beraberliği adına büyük bir fırsat olarak niteliyor. Bu vesileyle, geleceğe umutla bakıldığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Yeni Türkiye hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirtiyor.


Sezgin Mumcu'nun mesajları, tarihi ve manevi birlikteliği ön plana çıkarırken, birlik ve beraberlik mesajlarıyla geleceğe umutla bakmanın önemine vurgu yapıyor. Trabzon'un kurtuluşu ve Berat Kandili'nin bir araya gelmesi, bir milletin tarih ve inancıyla iç içe olduğu bir anı temsil ediyor.

Muhabir: BİROL SANCAK