Programda konuşan Ahmet Metin Genç, geçmişten bugüne yaşanan zorluklara rağmen AK Parti davasına inandıklarını vurgulayarak, "Vatanına, milletine ve dinine hizmet etmeye inanmış bir liderin arkasından yol yürüyeme hal ve şart ne olursa olsun karar vermiştik. Siyaset kararlılık işidir, irade ortaya koyacaksınız, karar vereceksiniz ve yol yürüyeceksiniz.

İstikametten şaşmadan yürüyeceksiniz." şeklinde konuştu. Ayrıca, "İstikamet kerametten evlâdır" sözünü hatırlatan Genç, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 23 senedir Trabzon'da başlarını öne eğmediklerini ifade etti.

Doğu Karadeniz'de Çay Sezonu Başladı: Senegalli İşçiler Bahçelerde Doğu Karadeniz'de Çay Sezonu Başladı: Senegalli İşçiler Bahçelerde

Programa AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, eski Merkez İlçe Başkanları Mustafa Yanmış, Zeki Kavanoz, İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İmamoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Nazif Baytar ile eski ilçe başkanları, yöneticiler ve çok sayıda partili katıldı.

Editör: Birol Sancak