31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sahadan geri gelmiyor.  

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bir yandan temel belediyecilik faaliyetlerini yürütürken bir yandan da 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için kapı kapı dolaşıyor. 

Trabzon Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Gece Baskını Yaptı Trabzon Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Gece Baskını Yaptı

Akçaabatlılar tarafından samimiyet ve güler yüzle karşılanan Başkan Ekim, sabah ezanından gece karanlığına kadar hemşehrileriyle bir araya geliyor. Gündüz saha çalışmaları akşam ise mahalle ziyaretleriyle herkesin yanında oluyor.  Mevcut Başkan Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan günlük program dahilinde Yenimahalle, Adacık, Kaleönü, Ortaköy, Bozdoğan ve Zaferli Mahallelerinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Dolmuş durağı, hal esnafı, Yaylacık Mahallesi Sanayi esnafı, Küçük Sanayi Sitesi kooperatifi ve esnafı ve Akçaabat’taki esnafları ziyaret etti.  Başkan Ekim’in mahalle ziyaretlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, AK Parti Kadın kolları ve Gençlik Kolları yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.  Görev süresi boyunca adalet, eşitlik, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkeler doğrultusunda çalışan Başkan Ekim, ziyaretlerinde Akçaabatlıların hoş duygularıyla karşılanıyor; destek sözleriyle uğurlanıyor. Dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile Akçaabatlıların gönlüne taht kuran, hemşehrilerinin dualarında yer alan Başkan Ekim ziyaretlerinde şehrin yönetiminde ortak aklın ve birlikteliğin önemine vurgu yapıyor. Başkan Ekim, “hemşehrilerimiz için gece gündüz yılmadan çalışıyoruz.”

Muhabir: TUNCAY UÇKUN