IFK Mariehamn'da forma giyerken kendisine gösterilen ilgiden sonra, Hırvatistan'dan Hajduk, Türkiye'den Trabzonspor, İsviçre'den Basel, Hollanda'dan AZ Alkmaar ve Almanya'dan Greuther Fürth gibi kulüpler tarafından talip edilen Ademi, Finlandiya kulübünden ayrılmadı ve ilginç bir şekilde İsveç'in Djugarden takımına transfer oldu.

Kariyeri boyunca yarışmacı bir ligde oynamayan Ademi, artık Avrupa'dan yüksek teklifler almadığı için kıtayı terk ederek Çin'e gitti. Çin'de, Osijek efsanesi Mile Škorić'in de forma giydiği TJ Jinmen Tiger takımına imza atan Ademi'nin güncel piyasa değeri 500 bin Euro. Sol kanat ve orta saha pozisyonlarında görev alan Ademi, kariyerinde Finlandiya ve İsveç liglerinde oynamıştır.

Albion Ademi'nin Avrupa serüveni, büyük umutlarla başlamış ancak istenilen başarıyı elde edememiştir. Şimdi Çin'de yeni bir maceraya atılan oyuncunun kariyeri merakla takip edilmektedir.

Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, nerde oynanacak?: TFF'den Son Dakika Açıklama Geldi! Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, nerde oynanacak?: TFF'den Son Dakika Açıklama Geldi!


 

Editör: Birol Sancak