Villarreal, Barcelona ile deplasmanda oynadığı maçta 5-3 gibi dikkat çekici bir skorla galip gelirken, bu zaferde büyük pay sahibi olan isimlerden biri de Sörloth oldu. Norveçli futbolcu, maçta 1 gol atarak ve 2 asist yaparak sahanın yıldızlarından biri oldu.

Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak

Müsabakaya ilk 11'de başlayan Alexander Sörloth, özellikle maçın 3-3 devam ettiği son dakikalarda takımını Barcelona karşısında 4-3 öne geçiren kritik bir gol kaydetti. Ayrıca, Villarreal'in birinci ve üçüncü gollerine de asist yaparak takımının galibiyetine büyük katkı sağladı ve maçın oyuncusu seçildi.

Bu sezon Villarreal formasıyla toplam 24 maçta 10 gol atıp 4 asist yaparak etkileyici bir performans sergileyen Alexander Sörloth, Trabzonspor'daki başarılı performansını İspanya'da da sürdürüyor. Norveçli yıldız, Trabzonspor'da Süper Lig gol krallığı yaşamış bir futbolcu olarak kariyerine devam ediyor ve Villarreal taraftarlarının sevgilisi haline gelmiş durumda.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT