Aleyna Tilki, gündem olmayı seven bir isim olarak biliniyor. Sık sık yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla polemiklere neden olan genç şarkıcı, son dönemde adından sıkça söz ettiriyor.

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşkı Mert Demir'e Ödül Verdi! Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşkı Mert Demir'e Ödül Verdi!

Özellikle "O Sen Olsan Bari" şarkısı ve pembe ayısıyla tanınan Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşımla büyük tartışmalara yol açmıştı. "Bu sektör beni o kadar çok yordu ki şu anda, şarkı söylemeyi çok özledim. Ve bu özlemi gideremediğim için bu sektörün hepsinin a*ına koyayım" sözleriyle gündeme gelen Tilki, daha sonra "Feminist zannettiğiniz kadınlar sektörden ekmek yememem için turnemi iptal ettiriyor" diyerek eleştirilmişti.

Aleyna Tilki'nin menajeri Haluk Şentürk'ün açıklamaları da polemiğe yeni bir boyut kazandırmıştı. Şentürk, Tilki'nin sözlerinin hedefinde olduğunu belirterek genç şarkıcıyı eleştirmişti.

Tüm bu olayların ardından Aleyna Tilki'nin İstanbul'a dönüş uçağını kaçırması ve sonraki sefere bilet alması, Hadise ve Gülşen'le aynı uçağa binmesiyle yeni bir gelişme yaşandı. Ancak söylentilere göre, üçlü arasında hiçbir selamlaşma yaşanmadı ve soğuk rüzgarlar esti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY