Araba sahiplerine son dakika: Unutanlar 6 bin lira ceza alacak Araba sahiplerine son dakika: Unutanlar 6 bin lira ceza alacak

Sepeti Alan Markete Koşuyor CNN Türk canlı yayınında Şok market zincirlerinde uygulanan indirimler duyuruldu. Canlı yayında, indirimli ürünlerin karşılaştırması yapıldı ve indirim oranları tek tek belirtildi. Yıldız Holding'in bu hamlesi, alışveriş yapanları oldukça sevindirdi. İndirim öncesi fiyatlarla karşılaştırıldığında, ürünlerde yüzde 45'e varan indirimler olduğu görüldü.

Yarı Fiyatından Bile Daha Az Ürün karşılaştırması sırasında dikkat çeken detaylardan biri de peynir ve siyah zeytin fiyatlarıydı. Başka bir markette tam yağlı beyaz peynirin 250 TL olduğu belirtilirken, Şok marketlerinde aynı ürünün 116 TL olduğu görüldü. Siyah zeytin için ise başka bir markette 320 TL ödenirken, Şok marketlerinde bu ürünün indirimli fiyatının yarı fiyatından bile az olduğu belirtildi: 129,50 TL.

Yüzde 45'e Varan İndirim CNN Türk canlı yayınında duyurulan indirim kampanyası, milyonlarca tüketiciye müjdeli haber niteliğinde. Büyük zincir marketlerinden olan Şok, birçok üründe yüzde 45 oranında indirim başlattı. Bu fırsatı kaçırmamak için son günleri değerlendirmekte fayda var.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU