Ayrıca birçok faili meçhul kalmış cinayetin üzerine gidiyoruz.

2000 yılında Trabzon'da gerçekleşen ve bir güvenlik görevlisinin öldürüldüğü, 278 bin TL'nin çalındığı kanlı banka soygunu haberi, 24 yıl boyunca unutulmadı. Bu dava üzerindeki çalışmaları takip eden bir muhabir, evine kurşun gönderildi ve tehdit edildi. Bu olaylar, Anadolu medyasının cesur habercilik anlayışını ve önemli olayları ne pahasına olursa olsun aydınlatma çabasını gösteriyor.

TAKA Gazetesi, Anadolu'nun cesur habercisi olarak önemli olayları cesaretle ve kararlılıkla gündeme taşıyor. Mardin Derik'te 2016 yılında şehit edilen Trabzonlu kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün davasını takip eden tek gazete olan TAKA, bu davanın ayrıntılarını yazarak öne çıkıyor. Trabzon'dan hiçbir gazetecinin bu davanın önemini anlayıp üzerine gitmemesi ironik bir durumu gözler önüne seriyor.

Sarıyer'de Öğretmenin Darp Edilmesiyle İlgili Yeni Gelişme: Veli, Başka Öğretmeni Darp Etmiş Sarıyer'de Öğretmenin Darp Edilmesiyle İlgili Yeni Gelişme: Veli, Başka Öğretmeni Darp Etmiş

TAKA Gazetesi, Türk basınının gündemine sadece kendisi taşıdığı haberlerle de dikkat çekiyor. Emniyet içindeki FETÖ yapılanmasına dair ortaya çıkan bilgileri, özellikle "Garson" adlı gizli tanıkla ilgili detayları ilk defa TAKA Gazetesi yazmıştı. Türkiye'de 445 emniyet mensubunun FETÖ'den açığa alınması haberleri, TAKA Gazetesi'nde önceden okunmuştu.

Ayrıca, TAKA Gazetesi "Konuşursa Hablemitoğlu cinayeti çözülür" başlığıyla gündeme getirdiği Nuri Gökhan Bozkır'ın tutuklanmasını da önceden haber vermişti. 2002 yılında FETÖ mücadelesinin önemli isimlerinden Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesi davasıyla ilgili ayrıntıları ilk kez TAKA Gazetesi araştırma yazılarıyla kamuoyuna duyurdu.

TAKA Gazetesi, yayımladığı haberlerde herhangi bir tekzibe maruz kalmadı ve muhabirlerine tebriklerimizi sunuyoruz.

TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak