Yılmaz, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Karamehmetoğlu'nu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Yılmaz, Rize'nin büyük bir gelişim ve dönüşüm süreci içinde olduğunu vurgulayarak, doğanın gücüyle mücadele eden ve çalışkan Rizeli insanların öne çıktığını ifade etti.

Giresun'da İş Arayan Binlerce Kişi İşe Yerleştirildi. İlk 4 Ayda Bin 780 Kişi İşe Alındı Giresun'da İş Arayan Binlerce Kişi İşe Yerleştirildi. İlk 4 Ayda Bin 780 Kişi İşe Alındı

Dünyayla yarışan bir vizyonla tanıştığını belirten Yılmaz, Rize'deki dönüşümün ve kentteki dokunuşların etkileyici olduğunu dile getirdi. Belediye başkanının bu dönüşümü devam ettirmesi durumunda gelecek nesiller için umut ışığı olacağını vurgulayan Yılmaz, bu vizyona sahip çıkmanın kentin geleceği için hayati önem taşıdığını ifade etti. Yılmaz, sözlerinin siyasi bir amaç taşımadığını, Rize için önemli bir değişim ve gelişim sürecinde olduklarını vurguladı.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT