TFF’nin sunduğu bunca ekonomik imkana rağmen milli takım bir türlü istenilen kıvama giremiyor.
 
Bir milli takım her şampiyonaya zar zor mu gidecek?
Dünya Kupaları ve Avrupa Şampiyonaları’nda hep sırat köpüsünden geçtik.
Bunun sebebi nedir?
Çok sebebi var ama hocaların kaprisleri öncelikli.
Son hocaya bakalım, Lucescu’ya!
Ukrayna maçını geçtik. 2 yedin döndün. Hırvatlarla ölüm kalım maçına çıkıyorsun.
Elinde seni hızlı bir şekilde hücuma taşıyacak tek isim var, o da Emre Mor.
Beklet babam beklet!
Neyse ki kazandı. Yoksa Lucescu efsanesi de başlamadan bitecekti.
Benzer durum Trabzonspor’da.
Göztepe maçı. Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Abdulkadir Ömür’ü 87’de değil de 75’inci dakikada oyuna alsa maçı kaybetmeyeceğiz belki de alacağız.
Çocuk 8 dakika sahada kaldı, sağ taraftan birkaç kez götürdü ve golcüler atamadılar.
Abdülkadir Ömür kendini çok geliştirdi. En azından Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında yarım saatlik süre almalı.
İşi Ersun Yanal’a bırakmayın!
 
Haydi Bir Takviye Daha
 
Trabzonspor’un aksayan savunma bölgesine stoper takviyesini yaptı. Bakalım Uğur mu, yoksa Durica mı bekleyecek? Ya da yeni tranfer mi? Taraftar bir transfer daha bekliyor. O da 10 numara olmalı. Trabzonspor bu takiyeyi de yaparsa en azından Avrupa hedefini tutturabilir. Artık Şampiyonluktan söz etmiyoruz da.
 
Bakan Döktürdü
 
İçişeri Bakanımız Süleyman Soylu bayramda Trabzon’a geldi ve sonradan gözlerden iki gün kayboldu. Kayabaşı yaylasına çıkmış ve Hasan Tahsin Öztürk’ün misafiri olmuş. Bölgenin en güzel yaylası neresidir desem cevabı şudur: Kadıralak yaylası ile Kayabaşı yaylası. Bakan Soylu Kayabaşı yaylasında hem yürüdü hem de plastik top ile birlikte kafasında saydırdı. Millet için devlet için onca fedakarlık ve eşe çocuklara uzaklık. Geceleri 2 saat uyku. Dinlenmek onun da hakkı.
 
Sevdiklerinden Hiç Kopmadı
 
Mehmet Atalay. Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü. Sonrasının ise Basın İlan Kurumu Genel Müdürü. Bu görevlerini layıkıyla yaptı ve 2015 seçimlerinde ayrıldı. Şimdi ise Habertürk yazarı ve Danışmanı. Bayramda Trabzon’da idi. Cemiyetteki Bayramlaşmaya iştirak etti, ardından da Sebahattin Barutçu’nun cenaze merasimi için Akçaabat Erikli köyüne çıktı, namazını kıldı duasını etti. Atalay’ı ne makamlar değiştirdi, ne makamsızlıklar. Trabzon’un önemli bir değeri saf ve katkısız adam.
 
Durağın Trabzon Aşkı
 
Esnaf Lokantaları vardır. Gidersiniz yemeği yersizin ve midenizi yakmaz. Dostluk yemekleri. Onlardan birisi de Ayasofya’daki Yusuf Usta’nın Durak Lokantası. Ve çalışanlarının hepsi de Fanatik Trabzonsporlu. Kendisi de Trabzonspor için hep verendir. İşte tüm personelin bir maç günü. Bordo-Mavi formalarla birlikte. Yensek de, yenilsek de Trabzonspor diyerek bakıyorlar. Bu işte.
 
Biraz Da Nostalji Bremenli Mustafa
 
Yıllar önce Vakfıkebir’in efsane Belediye Başkanı Sabri ağabeyi uğurladık son yolculuğuna. Bayramdan önce de eşini. Mustafa Bahadır’ın Baba ve annesiydiler. Bucaspor’da da teknik direktörlük yapan Mustafa Almanya Bremen’de 1987’nin 21 Nisan’ı. Yener, Salim ve Mustafa Sabah gazetesini inceliyorlar.
 
O Çakıl Taşları Ve Teymür
 
Efsane hukukçu ve sanatçı yazar Ahmet Selim Teymür. Eşi ile Kemerkaya sahilinde Çakıl taşlarının üzerinde. Mustafa Aydın söyleşisinde dedi ya, ‘elimde olsa Trabzon sahilini yeniden çakıltaşları ile bezerim’ öyle bir fotoğraf.