AVRUPA YOLNDA DEV ADIM

Bu seride Kayserispor, İstanbulspor ve Antalyaspor’u kayıpsız geçerek puanını da 48 çıkaran Yeşil-Mavililer  5. Sıraya yerleşirken aynı puan ve averajla 4. Sırada bulunan Beşiktaş’ı da yakalayarak Avrupa hedefleri doğrultusunda dev bir adım attılar.

Giresunspor 2 maç sonra 1.lige de veda edecek Giresunspor 2 maç sonra 1.lige de veda edecek

GÜZEL BİR GALİBİYET OLDU

Glfglo (2)

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut,’ Topla ilişkisi iyi olup  kolay  kaybetmeyen Antalyaspor’un gol yollarında da etkili bir takım olduğunu ancak oyuncularının maçtan önce çalıştırdıkları her şeyi  neredeyse dört dörtlük yaptıklarını söyledi.  Palut ‘Maça önde baskıyla başlayıp  beklediğimiz kadar da pozisyona girip 3 gol attık. Net bir galibiyet oldu. Antalyaspor’ da gol atabilirdi.  İyi bir mücadeleden sonra taraftarımızın önünde güzel bir galibiyete imza attık" ifadelerini kullandı.

KALESİNİ GOLE KAPATTI

Öte yandan savunmada yaptığı beklenmedik hatalar ve girdiği mutlak gol pozisyonlarını  yetirince değerlendirememesi yüzünden beklenmedik kayıplar yaşayan  Çaykur Rizespor son maçlarda bu zaaflarından arınmış gözüktü. Yeşil-Mavililer bunun karşılığını da son 3 maçında sırasıyla  Kayserispor’u 3-0 , İstanbulspor’u 4-0 ve Antalyaspor’u da 3-0 lık skorlarla geçerken attığı 10 gole karşılık kalesinde hiç gol görmeyerek aldılar.

Muhabir: AYTEKİN AKAY