Antalyaspor'un forma sponsoru olan Çağlayan Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Çağlayan, bu hareketi kabul edilemez olarak nitelendirdi. Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Jehezkel'in soykırım sevincine imza attığına dikkat çekerek, sporun ve Antalyaspor'un böyle iğrenç bir mesaja alet edilmesini kabul edilemez bulduklarını ifade etti.

Çağlayan, Jehezkel'in sadece kadro dışı bırakılmasının yeterli olmadığını, sözleşmesinin feshedilerek sınır dışı edilmesi gerektiğini söyledi. Aksi takdirde Antalyaspor'un sponsorluğundan çekileceklerini belirtti.

Ayrıca, Çağlayan Grup'un markasının bu skandal ile aynı karede yer aldığı için Sagiv Jehezkel hakkında dava açacaklarını da duyurdu. Hukukçularının süreci takip edeceğini belirtti.

Antalyaspor'un forma sponsorunun bu tavrı, Jehezkel'in soykırım propagandası yaparken sponsorunun markası ile aynı karede yer almasını kabul edilemez bulduğunu ve bu tür davranışların ciddi sonuçları olabileceğini gösteriyor. Jehezkel'in hareketi futbol camiasında büyük bir tartışma yaratmış gibi görünüyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT