Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik

Her iki aday da Artvin ilçelerinde uzun yıllardır tanınmış ve sevilen isimler olarak biliniyorlar.

Mustafa Demirkıran, Artvin'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüttü ve Milli Güreşçi olarak ülkemizi uzun yıllar boyunca Avrupa'da temsil etti. Dünya şampiyonlukları gibi başarıları olan Demirkıran, Yusufeli ilçesinde Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

Emrah Yılmaz ise Ardanuç ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini başarıyla sürdürdü. Siyasete atılarak AK Parti'nin Ardanuç Belediye Başkan aday-adayı olan Yılmaz, ilçesinde büyük bir destek görmekte ve seçimleri kazanabileceklerini düşünmektedir.

0Aac24D1 3E1C 4C7E 9C63 F6Ffef7Ef1Be

Her iki adayın da ilçelerindeki siyasi rekabeti sıkı tutmaları ve yerel seçimlerde başarılı olmaları bekleniyor. Ardanuç ilçesinin uzun yıllardır CHP Belediyesinin elinde olduğu, ancak Emrah Yılmaz'ın aday olması durumunda AK Parti'nin seçimleri kazanabileceği düşünülüyor. Yusufeli ilçesinde ise doğru bir aday gösterilmezse 2019 yerel seçimlerinde yaşanan sancılı sürecin tekrarlanabileceği ve CHP'nin kazanabileceği ifade edilmektedir.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak