SCOUT EKİBİNDEN ONAY
Özellikle merkez orta saha, ön libero ve 10 numara pozisyonları için oyuncu arayışını sürdüren Fırtına’nın Arjantin ekibi River Plate Kulübü’nde forma giyen 23 yaşındaki ön libero Rodrigo Villagra’yı gündemine aldığı öğrenildi. Arjantin ekibinde bu sezon toplam 10 maçta forma giyen 1,78 boyundaki ön libero Villagra, henüz skor katkısı yapamadı.

Trabzonspor'un Gol Makinesi Geri Döndü: Ligi Sarsmaya Devam Edecek!... Trabzonspor'un Gol Makinesi Geri Döndü: Ligi Sarsmaya Devam Edecek!...

BONSERVİS ARAŞTIRMASI
Teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda scout ekibi tarafından uzun süredir takip edilen ve olumlu rapor veriler Villagra konusunda Trabzonspor’un kısa süre içinde resmi temaslara başlayabileceği belirtildi. Bonservis değeri 7 Milyon Euro olarak gözüken Villagra konusunda mali araştırmalarına da yapmaya başlayan Fırtına’nın nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Bordo-Mavili ekibin özellikle ön libero, merkez orta saha ve 10 numara transferine önümüzdeki sezon için çok büyük önem verdiği biliniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY