Ziyaret sırasında, ilçenin genel durumu hakkında detaylı bilgiler edinen Vali Ünsal, devam eden yatırımlar ve projeler konusunda ilgili kurum müdürleri ile istişarelerde bulundu.

Yusufeli ilçesinin idari yetkilileri ve kurum müdürleri, Vali Ünsal'a ilçenin gelişimi ve önemli konular hakkında bilgi sunarken, ilçede devam eden ve planlanan projelerin durumu da masaya yatırıldı.

74764793 11E6 48B2 9998 B81803A3090D

Vali Ünsal, ilçenin geleceği için yapılan bu işbirliği ve değerlendirmelerin önemli olduğunu vurgulayarak, ilçenin kalkınması ve halkının refahının artırılması konusundaki çabaların devam edeceğini belirtti.

Bafra'da Ahırda 12 Süt Buzağısı ve 1 Kuzu Başıboş Köpekler Tarafından Telef Edildi Bafra'da Ahırda 12 Süt Buzağısı ve 1 Kuzu Başıboş Köpekler Tarafından Telef Edildi

Ziyaret, ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak amacıyla yapılan işbirliğini ve iletişimi güçlendirdi. Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli ilçesi için yapılan çalışmaları yakından takip ederek, ilçenin geleceği için stratejik adımlar atmaya devam ediyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak