KOÇ: Bugün liderlik arzusu sizi etkileyebilir. Ancak, başkalarının görüşlerine açık olmalı ve grup kararlarına önem vermelisiniz.

BOĞA: Aile ile geçirilen zamanlarda hassasiyet artabilir. Diplomatik bir tutum benimseyerek, anlayışlı olmaya özen gösterin.

İKİZLER: Açık fikirli olun ve farklı bakış açılarına değer verin. Tartışmaları bir öğrenme fırsatı olarak görmeye çalışın.

YENGEÇ: Sporu günlük rutininize dahil edin. Koşu veya yürüyüş yaparken doğayı keşfetmek, hem fiziksel hem de zihinsel denge sağlar.

ASLAN: Uyku kalitenizi artırmak için bugün rahatlatıcı ritüeller uygulayın. Rahatlatıcı bir banyo veya hafif bir kitap okuma, iyi bir gece uykusu için yardımcı olabilir.

BAŞAK: Enerjinizi yükseltebilecek farklı bir etkinlikle ilgilenin. Yoga dersine katılın, yerel bir müze gezisi yapın veya sadece şehri keşfedin.

TERAZİ: Denge ve uyumu arayan Terazi, evliliğinde adil ve eşit bir ortam yaratırken partnerinizle iletişimde olmalısınız.

AKREP: Egoların çarpışması riskini azaltmak için işbirliği yapın. Başkalarının görüşlerine saygı göstermek önemlidir.

YAY: Vücudunuzu desteklemek adına bol sıvı tüketimi önemlidir. Sıcak içecekler ve bitki çayları, soğuk algınlığına karşı koruyucu olabilir.

OĞLAK: Seyahat planlarınızda iletişim sorunları yaşanabilir. Rezervasyonları kontrol edin ve seyahat belgelerinizi önceden hazırlayın.

KOVA: İçsel belirsizliklere odaklanmayın. Güvendiğiniz bir arkadaşınızdan destek alın ve duygusal dengeyi korumaya çalışın.

BALIK: Çevrenizdeki insanların hislerine duyarlılık gösterin. Arkadaşlarınızın duygusal desteğe ihtiyacı olabilir, sizinle konuşmaktan fayda sağlayabilirler.
KAYNAK/NTV

Editör: Ayşe Sancak