Trabzon'da Liseli Takımların Gururlu Zaferi: Ragbi Gençler Türkiye Birinciliği ve İkinciliği Trabzon'da Liseli Takımların Gururlu Zaferi: Ragbi Gençler Türkiye Birinciliği ve İkinciliği

Trabzonspor'un ara transfer döneminde Alman ekibi Borussia Dortmund'tan transfer ettiği Belçikalı sağ bek Thomas Meunier, Sivasspor maçında dikkat çekici bir performans sergiledi. Ancak, müsabakanın büyük bölümünde hücum oyuncusu gibi sahada aktif bir rol üstlendiği halde galibiyet için yeterli olmadı. Sivasspor kalesinin önünde sık sık görülen ve santraforlardan daha fazla pozisyona giren Meunier, adeta gizli bir golcü gibi oynadı. Ancak, skor tablosunu değiştirecek son vuruşları yapamadı.

Meunier'in performansı ve hırsı, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da dikkatini çekti. Avcı, Meunier hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: "Meunier ile ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Bugün özellikle hem içeriden rakibin üzerine mesafe kat ederek giden, aynı zamanda rakibin de mekanizmasını bozuyor. Hem bunları yaptı hem de kenar ortaları yaptı. Yediğimiz golde de son teması yapan da o aslında. Büyük oyuncu. Aidiyet duygusu olan bir oyuncu." Meunier'in takıma kattığı değer ve performansı, Trabzonspor camiasında memnuniyetle karşılandı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA