İLK 3 MAÇ ZAFER, SONRAKİ ÜÇ MAÇ HÜSRAN

Fatih Karagümrük’e karşı geride kalan 6 karşılaşmaya da Trabzonspor’un başında çıkan Avcı, 6 karşılaşmada 3 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmada ise rakibine mağlup oldu. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Avcı, Trabzonspor’un başında Karagümrük ile karşı karşıya geldiği ilk 3 maçı kazanırken son 3 maçta ise galibiyet elde edemedi. 

Trabzonspor'un Mısırlı Yıldızı Trezeguet'in Skor Katkısı ve Transfer İddiaları Trabzonspor'un Mısırlı Yıldızı Trezeguet'in Skor Katkısı ve Transfer İddiaları

ŞOTA VE AVCI REKABETİ

2022-2023 sezonunda 16’ncı hafta müsabakasında Olimpiyat Stadı’nda oynanan müsabakada ise rakibine 4-1 mağlup olarak en ağır yenilgisini aldı. Avcı, Fatih Karagümrük’e karşı 1,83 puan ortalaması tutturdu. Öte yandan Abdullah Avcı, Şota Arveladze’ye karşı 6’ncı kez rakip oluyor. Daha önce Şota’nın çalıştırdığı takımlara karşı 5 karşılaşmada 2 galibiyet elde eden Avcı, 2 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Avcı ve Arveladze arasında oynanan son maçta ise Abdullah Avcı, Başakşehir’i çalıştırırken Şota ise Trabzonspor’u yönetiyordu. Bu karşılaşma Abdullah Avcı’nın çalıştırdığı Başakşehir’in 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanmıştı.  
TAKA BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak