Sinema Sanatçısı Banu Alkan, "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" Programında Büyük Müjdeyi Verdi

Afrodit lakaplı ünlü sanatçı Banu Alkan, katıldığı "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programında, "büyük aşkım" dediği Kemal Yıldız ile ilgili beklenen haberi müjdeledi. Alkan, parmağındaki yüzüğü göstererek evlendiklerini açıkladı ve düğün hazırlıklarını anlattı. Programda ayrıca Kylie Jenner ve Beyonce'ye 'taklitçi' sözleriyle dikkat çekti.

Tarih Şaşkına Döndü: 60 Yaşında Güzellik Kraliçesi! Tarih Şaşkına Döndü: 60 Yaşında Güzellik Kraliçesi!

Fbdcb Jz9Z

Banu Alkan, "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programında, uzun süredir merak edilen evlilik haberini paylaştı. Parmağındaki yüzüğü göstererek Kemal Yıldız ile evlendiklerini açıklayan sanatçı, düğün hazırlıklarını da detaylarıyla paylaştı. Programda yaşananlar, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Alkan'ın, Kylie Jenner ve Beyonce'ye 'taklitçi' göndermesi ise dikkat çekti. Ünlü sanatçı, kıyafetlerinin model ve renklerini, verdiği pozları taklit ettiklerini öne sürdüğü Jenner ve Beyonce ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Bu açıklamalar, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Evedg N38Q

Banu Alkan'ın programdaki açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları, hayranları arasında büyük merak ve heyecan uyandırdı.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak