Trabzonspor'da Avcı'nın İstediği Yıldıza 2 Kulüp Daha Talip Oldu: Fırtına'ya Gelmek İstiyor! Trabzonspor'da Avcı'nın İstediği Yıldıza 2 Kulüp Daha Talip Oldu: Fırtına'ya Gelmek İstiyor!

YİNE AYNI İSİM
Trabzon’da yaşanan olayların fitili Pendikspor maçında hazırlanmıştı. Maçta Mert Hakan Yandaş rakip takımın kulübesine hareketler çekmiş ve sonrasında Pendikspor teknik direktörü dahil Erman Toroğlu, Rasim Ozan Kütahyalı ve Beinsport yorumcuları, ‘Bu hareketleri erkeksen Trabzon’da yap’ şeklinde tahrik etmişti. Oynamayacak olmasına rağmen Trabzon’a gelen Mert Hakan Yandaş maç içinde yardımcı hakemle maç sonunda da taraftarı tahrik için sahaya girdi.

CEZA TAHRİK EDENLERE
Gengin ortamda  takıma üçlü çektirmeye kalkışdı. Bunun üzerine sahaya bir taraftar girdi ve fenerli futbolcular da bu taraftarı dövdü. bunun üzerine Trabzonspor taraftarları yoğun bir bicimde  tepki gösterince Fenerbahçe kaçarak soyunma odasına gitti. Uzun süre soyunma odasında kaldı ve sonrasında da polis eşliğinde Şehirden ayrıldılar. Şimdi ceza kim alcak? Tahrik eden yorumcular mı, rollerini iyi oynayan Fenerbahçeli futbolcular mı?

Muhabir: BİROL SANCAK