Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Mahalle mahalle dolaşarak kapıları çalan Kaya, halkın nabzını tutarak taleplerini dinliyor.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan’dan iddialı açıklamalar İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan’dan iddialı açıklamalar

Son ziyaretini Alemdar Ahşap'a gerçekleştiren Kaya, esnafın tam desteğini aldı. Camal Usta tarafından karşılanan Kaya'ya, Usta tarafından bir hediye verildi ve her zaman desteklerinin arkasında olduklarını belirtti. Usta, "Ahşaba hayat vermek benim işim. Trabzon Ortahisar Belediyesi'ne can suyu verip yeniden yeşertip hizmet yapmak Ahmet Kaya kardeşimizden. Oylar bizden, hizmet sizden." şeklinde konuştu.

Ahmet Kaya ise ziyaretlerinin amacının halkın taleplerini doğrudan dinlemek ve onların sorunlarına çözüm bulmak olduğunu belirterek, esnafın desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Trabzon Ortahisar Belediyesi'ne hizmet etmek için gerekli adımları atmaya hazır olduklarını ifade etti.
TAKA/AYŞE SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT