Dostluk Maçında Oruçlu Sporcular Sahne Aldı
A W177161 02

21 Şubat Atlı Spor Kulübü ve Dede Korkut Atlı Spor Kulübü, iftar öncesinde dostluk maçı için bir araya geldi. Zorlu hava koşullarına rağmen 40'ar dakikalık iki devre şeklinde oynanan maç, izleyenlere seyir zevki yüksek anlar yaşattı. Müsabakada kazanan olmazken, dostluk galip geldi.

Trabzonspor'un Mısırlı Yıldızı Trezeguet'in Skor Katkısı ve Transfer İddiaları Trabzonspor'un Mısırlı Yıldızı Trezeguet'in Skor Katkısı ve Transfer İddiaları

Ata Sporunu Her Koşulda Yaşatıyorlar
A W177161 03

Oruçlu olmalarına rağmen cirit oynayan sporcular, ata sporunu yaşatmak için ellerinden geleni yapıyor. Dede Korkut Atlı Spor Kulübü Başkanı Cafer Yurtsever, zorlu hava koşullarına rağmen ata sporunu devam ettirmekten gurur duyduklarını belirtti. Cirit izlemeye gelen eski sporcu Hasbi Köprücü ise cirit sevgisinden dolayı zorlu hava koşullarına rağmen izlemeye geldiklerini ifade etti.

Ramazan Ayında Cirit Tutkusu
A W177161 04

Ramazan ayında bile ata sporu ciriti yaşatmak için mücadele eden sporcular, her ne kadar zorlu koşullarda olsalar da bu geleneği sürdürmekten vazgeçmiyorlar. Oruçlu olmalarına rağmen cirit oynayan sporcu Ergin Narmanlı, ata sporunu yaşatmanın kendileri için bir görev olduğunu vurguladı.

Kaynak: İHA